LLumar

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Dekra autófólia

Rólunk
  • Kinik Fólia műhely

A Kinik Fólia műhelye 2000 óta áll az autótulajdonosok rendelkezésére Miskolcon. Professzionálisan felszerelt fóliázó műhelyünkben rövid határidővel vállaljuk az autók szétszerelés nélküli fóliázását optimális feltételekkel: a legmagasabb minőségű fóliával kedvező áron. Az autófóliázás mellett folyamatosan végezzük lakások, házak, irodák épületüvegeinek hő- és fényvédő, valamint biztonsági fóliázását is.
Az elmúlt több mint 10 évben mintegy 6000 autó és több ezer négyzetméter épületüveg fóliázását végeztük a megrendelők teljes megelégedésére. Munkánkat dicséri, hogy nemcsak Miskolc és környékéről érkeznek megrendelések, hanem az ország számos távolabbi részéről is visszajárnak az ügyfeleink.

A LLumar fóliák gyártójának hivatalos kivitelezőjeként rendelkezünk a fólia telepítéséhez szükséges minden jogosítvánnyal. Mind épület-, mind autófóliázási munkáinkra hosszú távú garanciákat vállalunk (autófóliázás 7-12 év, biztonsági fóliázás 10 év, további épületfóliázás 5-15 év)

  • A LLumar fólia

Az amerikai Solutia Performance Films Inc. (SPF) által gyártott LLumar autó- és épületfóliák a legmegfelelőbb megoldást kínálják az összes üveggel kapcsolatos problémára. LLumar fóliák alkalmazásával hatékony választ adhatunk mind a hő-, fény- és UV-védelmi igényekre, mind személy- és vagyonvédelmi elvárásokra. A piacon található legmagasabb fóliaminőséget a gyártásuk során alkalmazott szigorú előírások, képzett, tapasztalt szakemberek és a folyamatos kutatómunka is biztosítják. A gyártás során olyan termék előállítása folyik, mely alkotóelemeinek, rétegszerkezetének köszönhetően alkalmas meglévő üvegek energetikai, ergonómiai és biztonságtechnikai problémáinak megoldására.

A LLumar fóliák már több mint 20 éve Magyarországon is megtalálhatóak. Az SPF Inc. délkelet-európai képviseletének székhelye Budapesten található, a régióban itt végzik a LLumar márkanévvel kapcsolatos marketingtevékenységeket, szervizmunkákat, képzéseket, valamint a kivitelezői hálózat anyagellátását. Minőségének, megbízhatóságának és kedvező árainak köszönhetően a LLumar fólia messze piacvezető a térségben is, ismertsége és elismertsége folyamatosan növekszik.

A LLumar Magyarország weboldala: www.llumar.hu

 
Copyright © 2019 Kinikautófólia.hu. Minden jog fenntartva.
Top
LLumar közösségi portálok
Startlap
Facebook
Twitter
YouTube Videa Blogspot postr.hu
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #c6c688 #da2542 #29783d